Holland Innovative

Holland Innovative is een groeiend bedrijf dat zich specialiseert in Projectmanagement, Product- & Procesontwikkeling en Reliability Engineering voor een brede groep klanten.

Open innovatie is verbinden, delen en samen tot resultaten komen die er toe doen. Daarmee wil Holland Innovative kwaliteit van leven verbeteren. Kwaliteit van leven is een breed begrip. Het gaat over robuuste producten die werkelijk waarde toevoegen aan het leven van mensen, maar net zo goed over het geluk van werknemers en de mogelijkheid om zich te ontwikkelen.

Producten moeten zo betrouwbaar mogelijk zijn, snel naar de markt kunnen, maar bovenal aan de verwachting en behoefte van de klant voldoen. Holland Innovative heeft op basis van bewezen statistische methodieken een huis gebouwd dat rust op drie fundamenten: Projectmanagement (Design for Execution), Product- & Procesontwikkeling (Design for Six Sigma) en Reliability Engineering (Design for Reliability). Met dit huis wordt het productontwikkelingsproces geoptimaliseerd en worden projectmanagers, engineers en ontwikkelaars getraind en gecoacht bij implementatietrajecten. Er is een intensieve samenwerking met gerenommeerde Europese universiteiten en onderzoeksinstituten.