De plek voor (tech) starters! Klik hier voor ons aanbod in ALPHA

Alle Brabantse financieringsmogelijkheden voor de vroege fase in één overzicht

Vroege fase financiering

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn voor vroege fase financiering voor jouw startup? Deze week werd dit handige overzicht gepubliceerd. 

De financieringsmogelijkheden voor innovatieve startups in Noord-Brabant zijn legio. Zo zijn er voor elke levensfase mogelijkheden, van Ideation tot en met Company Building.

Bijzonder prettig dat deze partners al die opties voor je op een rijtje hebben gezet: Braventure, AgridFood Capital, Avans Ondernemerscentrum, N.V., N.V. Bossche Investerings Maatschappij (BIM), BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij), The Gate, Innovation Square – Breda University of Applied Sciences, Fontys Centrum voor Ondernemerschap, HAS Hogeschool, Midpoint Brabant, OndernemersLift+, REWIN West-Brabant, Tilburg University IQONIC en de Provincie Noord-Brabant.

Download hier het handige en praktische leaflet dat jou een overzicht geeft van het vroege fase financieringslandschap van Brabant.

Voor specifieke financieringsmogelijkheden rondom thema’s en sleuteltechnologieën kun je contact opnemen met een van bovenstaande partners.

Download financieringsleaflet