De plek voor (tech) starters! Klik hier voor ons aanbod in ALPHA

Bright Move noodfonds Covid-19

bright move fonds voor startups

Begin 2020 is vanwege de COVID-19 crisis door Bright Move met hulp van Brainport Development, Stichting Incubator 3+, Brabant Startup Fonds, Philips, ASML, Gemeente Eindhoven en Provincie Noord-Brabant het Noodfonds COVID-19 opgezet.

Doel Covid-19 noodfonds
Het doel van dit noodfonds is om laagdrempelig noodleningen te verstrekken aan hightech startups met een schaalbaar businessmodel uit de Brainport Eindhoven Regio, om hen de crisis door te helpen en jaren aan innovatieve ontwikkelingen niet verloren te laten gaan.

Lenigen tot €50.000,- met een looptijd tot eind 2021 en een rente van 5% (alleen in 2021; 2020 is renteloos) konden daarbij worden verstrekt. De voorwaarden zijn verder vrij beperkt, waarbij alleen een lichte hoofdelijke aansprakelijkheid door de founders/groot aandeelhouders wordt gevraagd.

Help jij mee aan beter inzicht tbv een nog betere regeling?
Deze korte vragenlijst is bedoeld om ervaringen en bekendheid met de regeling te verkrijgen en om eventuele aanpassingen in de regeling te kunnen doorvoeren.
Alvast hartelijk dank voor de moeite om deze vragenlijst in te vullen.

Het invullen van deze vragenlijst duurt niet langer dan 5 minuten en levert waardevolle informatie op voor het startup ecosysteem in Brainport Eindhoven.
Kijk voor meer informatie over het noodfonds op www.BrightMove.nl

CONTACT: (040) 247 5952 of info@brightmove.nl

Ja, ik help aan betere inzichten! Klik voor de vragenlijst

Bright Move is een initiatief van:

TU/e

De Technische Universiteit Eindhoven is gespecialiseerd in engineering science & technology. Met onderwijs, onderzoek en kennisvalorisatie draagt de TU/e bij aan: science for society, science for industry, science for science.

Brainport

Brainport Development is het ontwikkelbedrijf voor de regio .Vanuit haar rol als aanjager van concurrentiekracht en innovatie, komt zij direct en veelvuldig in aanraking met startende ondernemers. Bovendien beschik Brainport Development over een voor de starter relevant (inter)national netwerk van klanten, leveranciers en kennis.

BOM

Als publieke onderneming zet de BOM zich door met kennis, ervaring en publieke financiële middelen maximaal in voor de economische toekomst van Brabant. Dit gebeurt door samenwerking met bedrijfsleven, overheid en onderwijs. Via BOM Participaties investeert zij risicodragend in kansrijke, groeiende Brabantse bedrijven met een innovatief karakter.