De plek voor (tech) starters! Klik hier voor ons aanbod in ALPHA

Gerard & Anton Awards 2024

Gisteravond zijn op de High Tech Campus in Eindhoven de winnaars bekendgemaakt van de tiende uitreiking van de Gerard & Anton Awards. Deze naar de oprichters van Philips vernoemde prijs is bestemd voor de meest veelbelovende startups uit de regio Brainport Eindhoven.

Van de 100 (oud-)winnaars van deze award zijn 85 startups nog actief. 7 zijn er overgenomen door andere bedrijven en slechts 8 hebben hun activiteiten moeten staken. Daarmee zijn deze startups ver bovengemiddeld succesvol.

Met meer dan 300 bezoekers was het event groter dan ooit tevoren. En zoals presentatoren Beatrix Bos en Bert-Jan Woertman zeiden: “We hebben de laatste maanden terecht heel veel aandacht gehad voor de inhoud en consequenties van Project Beethoven. Maar nu is het tijd om het andante van die componist te laten opvolgen door het allegro van de startup community!”

De Gerard & Anton Awards is de jaarlijkse verkiezing van de tien meest kansrijke start-ups in de regio Brainport Eindhoven. Tijdens het uitverkochte event op de High Tech Campus hebben winnaars 91 tot en met 100 een award ontvangen. Komende dagen verschijnen er uitgebreide interviews met elk van de winnaars op Innovation Origins.

Dit zijn de 10 nieuwe winnaars:

VitalFluid B.V.
UPyTher
Sirius Medical
TracXon
Senergetics
Veridis
SandGrain B.V.
Dembrane
Whispp
SCIL Nanoimprint Solutions

Het Gouden Peertje ging naar Starnus.

Wij feliciteren alle prijswinnaars met het winnen van hun award! We zijn er trots op dat we als TWICE al drie van de winnaars kunnen faciliteren met hun huisvesting en verdere groei! SandGrain B.V. , UPyTher en Starnus heel veel succes met jullie verdere doorontwikkeling.

Bron:
Gerard & Anton
Innovation Origins NL (en bestel hier je eigen magazine!)