De plek voor (tech) starters! Klik hier voor ons aanbod in ALPHA

Innowwide: deze subsidie helpt u om internationale markten te verkennen

Innowwide: deze subsidie helpt u om internationale marketen te verkennen

Bent u geïnteresseerd in internationale markten? Het INNOWWIDE subsidieprogramma helpt u onderzoeken of internationale markten klaar zijn voor uw producten, diensten en R&D. Met dit programma wil de Europese Commissie innovatieve MKB-bedrijven aanmoedigen om hun producten en diensten te internationaliseren. De subsidie financiert marktonderzoek en voorbereidend werk voor R&D-projecten. U kunt de INNOWWIDE subsidie aanvragen tot 17 oktober 2023. Om in aanmerking te komen voor de subsidie moet u aan een aantal voorwaarden voldoen:

INNOWWIDE voorwaarden 2022-2027

  • U bent eigenaar van of werkt voor een mkb-bedrijf volgens de definitie van de EU.
  • U mag 1 aanvraag per bedrijf indienen.
  • De maximale projectduur is 6 maanden.
  • Uw bedrijf is geregistreerd in één van de volgende landen of regio’s: EU-lidstaat, IJsland, Israël, Noorwegen of Turkije.
  • Uw project richt zich op de markt van één de volgende landen: Afrika, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië of Oceanië.
  • U voert het project uit samen met een lokale partner.
  • Uw project is alleen voor civiele toepassing.

INNOWWIDE aanvragen

Voor de tweede call heeft u tot 17 oktober de tijd om zich aan te melden voor INNOWWIDE. Voor deze call is € 4,2 miljoen beschikbaar gesteld. Als u in aanmerking komt, kunt u een vast subsidiebedrag van € 60.000 ontvangen.

Subsidie ondersteuning van Hezelburcht

Heeft u vragen over INNOWWIDE? Of bent u benieuwd naar onze diensten? Neem gerust contact met ons op via info@hezelburcht.com of 088 495 20 00. Wij kijken graag of INNOWWIDE bij uw bedrijf past.