De plek voor (tech) starters! Klik hier voor ons aanbod in ALPHA

‘Oh Appy Day’ foodapp op TU/e Campus

Oh Appy Day

Eerder dit jaar opende Appèl, de nieuwe cateraar van de TU/e, haar eerste Brownies&Downies vestiging op de TU/e Campus. En nu introduceert ze Oh Appy Day, de webapp waarmee je lekkere broodjes en drankjes bestelt en betaalt via je telefoon of desktop. Ook voor de medewerkers van de bedrijven in Catalyst en Twinning een handige app! Door vooraf je lunch te bestellen, houd je in de pauze meer tijd over om te ontspannen. Je kunt de bestelling ophalen. En wellicht dat hub Catalyst van Twice dit jaar nog een pick-up point wordt.

Assortiment Oh Appy Day
Het assortiment van Oh Appy Day bestaat uit heerlijke producten die zijn bereid door het cateringteam op locatie. “In onze restaurants gebruiken we verse en zoveel mogelijk lokale en seizoensgebonden producten. Gasten genieten van heerlijke salades, vers belegde broodjes, (groenten) wraps, soep, breakfast bowls, yoghurt, smoothies, fruitsalades en guilty pleasures zoals bananenbrood, een croisssantje, muffin of brownie. Ook bieden we speciale pakketten, zoals ‘Boost Your Energy’ en ‘Eat Your Greens’, die ervoor zorgen dat onze gasten zichzelf weer helemaal opladen. Gasten die gebruikmaken van de app profiteren ook van leuke promoties en acties,” aldus Appèl.

After corona concept
Oh Appy Day wordt de komende weken verder uitgerold. De food ordering app is onderdeel van het after corona concept van Appèl: de leukste dag van de week. Appèl: “Juist nu is die foodbeleving van belang. Mensen zijn minder vaak op locatie waardoor voor sommigen een dagje op kantoor of op school een uitje wordt. Dan wil je iets speciaals dat je op de dagen dat je thuis bent niet eet. Een lunch moet een verwenmoment zijn voor onze gast!”