De plek voor (tech) starters! Klik hier voor ons aanbod in ALPHA

Online versie Dutch Technology Week 8-13 juni 2020

dtw 2020

De Dutch Technology Week (DTW) kan helaas niet fysiek doorgaan, maar de organisatie organiseert van 8 tot en met 13 juni wel een online editie! Zoals de organisatie schrijft op haar website: “Dit jaar is alles anders, maar technologie en de talrijke toepassingen zijn ook nu niet weg te denken uit ons dagelijks bestaan, ons leven en werken. Daarin zetten we technologie van 8 tot en met 13 juni in het ‘zonnetje’ en is er een aantal online events. Je kunt bijvoorbeeld denken aan inspirerende podcasts, verrassende video’s en ‘do-it-yourself-at-home’-workshops”.

Vanaf vandaag tot en met zaterdag 13 juni biedt de DTW een gevarieerd programma. Voor jong en oud, liefhebber of professional: ook op het online DTW podium beleef je op vernieuwende en interessante wijze technologie. Er zijn video’s en podcasts, online workshops en lezingen én er is fun.

Podcasts

Dagelijks zijn er interessante Podcast te beluisteren. Op maandag 8 juni van Frits van Hout (RvB ASML) die ondermeer vertelt over de DTW en kansen voor de toekomst. Op dinsdag en donderdag tm zaterdag kan je luisteren naar een aantal inspirerende techvideo’s. En op woensdag vertellen Gerard Zwartkruis (Rabobank Eindhoven), Paul van Nunen (Brainport Development) en Alex Pap van startup XYZ Dynamics iets meer over het noodfonds Bright Move.

Science & Tech Online Quiz

Op donderdag 11 juni ben je van harte welkom om mee te doen aan de Science & Tech Online Quiz die live wordt gestreamd. Van Einstein tot iPhone, van Newton tot Hawking en van de geschiedenis van de wetenschap tot de nieuwste gadgets, je kunt allerlei vragen verwachten in deze quiz, die alle grote en kleine onderwerpen uit de wereld van wetenschap en technologie behandelt. Deze quiz wordt live gestreamd op YouTube. Het wordt in het Engels gehost en is geschikt voor een internationaal publiek. Nodig je collega’s, vrienden en familie uit! De quiz kan gespeeld worden in teams van maximaal 5 personen. Voor al onze Europese spelers is deze quiz een perfecte manier om te genieten van een donderdagavond met je science & tech liefhebbende vrienden. Het zal dienen als lunchquiz in San Francisco, een middagquiz in New York en Rio en een middernachtquiz voor alle Indiase quizfans.

Dutch Technology Week

De DTW creëert traditiegetrouw in het voorjaar een podium voor technologie want oplossingen voor grote maatschappelijke uitdagingen worden niet gevonden zonder toepassingen van technologie. De 9e live editie van de Dutch Technology Week gaat vanwege Covid-19 dit jaar niet door. Maar het belang van technologie, de vele toepassingen en relevantie blijkt ook zeker nu in deze bijzondere tijd. De online edition Dutch Technology Week wordt mogelijk gemaakt door de Regio Deal Brainport Eindhoven.

Het belooft een bijzondere week te worden.

Van 31 mei tot en 5 juni 2021 staat de volgende live editie van de Dutch Technology Week op de agenda.