De plek voor (tech) starters! Klik hier voor ons aanbod in ALPHA

Op zoek naar technisch personeel? EuFlex!

EU Flex Twice Banner

Zoek je ook (technisch) personeel? Misschien dat EuFlex dan iets voor je kan betekenen!

Nieuw top talent binnenhalen voor uw organisatie? EuFlex Technificent helpt met de brug slaan tussen technische top talenten van de TU/e en het bedrijfsleven op drie manieren.

Student Jobs

De krapte op de arbeidsmarkt blijft groeien en het lijkt erop dat het alleen maar lastiger wordt om hoog opgeleide technici te werven. Door slimme studenten een bijbaantje te bieden, kunt u hen nú al laten kennismaken met uw organisatie. Nu de werkdruk verlagen onder het vaste personeel en direct meer zichtbaarheid onder studenten.

Reverse Matching

Kom in contact met recent afgestudeerde TU/e alumni. Wij creëren de perfecte match voor al uw startersposities of traineeships. Ons wervingsproces is niet gebaseerd op standaard functieprofielen maar neemt het profiel van de alumni als uitgangspunt. Wij werken op basis van no cure, no pay.

Employer Branding

Vergroot uw zichtbaarheid onder TU/e studenten en alumni. Met onze unieke partnerships helpen wij bedrijven potentiële werknemers te bereiken. EuFlex Technificent biedt twee soorten partnerships aan, Premium en Exclusive partnerships.

Bekijk het filmpje voor meer informatie: https://www.youtube.com/watch?v=XrpimBqr34E&ab_channel=EuFlexTechnificent

Voor meer informatie over EuFlex: https://www.EuFlex.nl/bedrijf