De plek voor (tech) starters! Klik hier voor ons aanbod in ALPHA

Partnership tussen ICM opleidingen & trainingen en MyTalentsLab

My talentslab 2b

Met veel enthousiasme kondigt MyTalentsLab, gevestigd in hub Twinning, het partnerschap met ICM opleidingen & trainingen aan! Het opleidings- en trainingsaanbod van ICM is geïntegreerd in het MyTalentsLab platform. Deze integratie zorgt ervoor dat medewerkers binnen deze oplossing eenvoudig de gewenste opleiding kunnen selecteren, volgen en afronden, met onderweg de juiste prikkeling, richting een succesvolle groei!

ICM opleidingen & trainingen behoort, met meer dan 220 opleidingen en trainingen, tot de top 5 opleidingsinstituten van Nederland. Vanuit de filosofie dat ieder mens behoefte heeft aan groei, zowel op het gebied van persoonlijkheid als op het gebied van kennis, speelt zij in op deze behoefte door het organiseren van topkwaliteit opleidingen en trainingen.

Op naar een gelukkig werkbestaan voor heel werkend Nederland!

MyTalentsLab is het online platform dat talenten, ambitie en potentieel van alle medewerkers doorlopend en objectief in beeld brengt. Voor organisaties zorgt het voor overzicht en inzicht in de kwaliteiten van al hun medewerkers.

Het platform van MyTalentsLab integreert diverse externe systemen om het juist aanbod aan opleidingen, assessments en (cultuur)surveys beschikbaar te maken. Bas van Hussen en Erik van de Vijver zijn ervan overtuigd dat met de gelijkwaardige kernwaarden van beide organisaties het partnership een positieve impact heeft op medewerkers. Die ervaren meer werkgeluk, voelen zich gezien, kunnen groeien en hun talenten optimaal te benutten!

Succes, Bas van Hussen, Erik van de Vijver van MyTalentsLab in deze mooie samenwerking met Bodine van Houten, Jeroen Persoons en ICM opleidingen & trainingen!