AOMB Intellectual Property

Als (startende) ondernemer is het essentieel om jezelf de vraag te stellen wat je onderscheidend vermogen is. Misschien heb je hier in de opstartfase al over nagedacht of misschien heb je nog niet stilgestaan bij deze vraag. Sterke ideeën en uitvindingen liggen aan de basis van je producten en diensten. Wanneer anderen niet hebben wat jij hebt of weten wat jij weet, dan geef je de concurrentie het nakijken. Met behulp van intellectueel eigendom houd je dit zo.

Intellectueel eigendom is de verzamelnaam van rechten op jouw ideeën en creatieve concepten. Zo is er het octrooirecht, auteursrecht, merkenrecht, modellenrecht, databankenrecht en handelsnaamrecht.

Om jouw concurrenten daadwerkelijk voor te blijven, is het van belang dat je je intellectuele eigendomsrechten tijdig en op de juiste wijze vastlegt. In een vrijblijvende en kosteloze kennismaking horen we graag wat je plannen zijn, zodat we je kunnen adviseren hoe intellectueel eigendom daar een rol van betekenis in kan spelen.

Intellectueel eigendom is al meer dan 55 jaar het domein van AOMB Intellectual property. Met een uitgebreide kennis van patenten, merken, modellen, licenties, kwekersrechten en auteursrechten kunnen we ieder bedrijf voorzien van advies. Samen regelen we de beste bescherming voor jouw bedrijf en helpen we je uniek te blijven.

Wil je direct contact met een octrooi- of merkgemachtigde? Dat kan uiteraard ook! Stuur dan een e-mail naar contact@aomb.nl of bel 040 – 243 37 15.

AOMB