De plek voor (tech) starters! Klik hier voor ons aanbod in ALPHA

ShanX Medtech start met een nieuwe med technology in hub Alpha

Shanx Medtech workflow step 4

ShanX Medtech is een starter in onze Alpha-hub met een nieuwe med technologie

Honderden miljoenen mensen bezoeken jaarlijks wereldwijd hun arts met symptomen van een urineweginfectie (UTI). Omdat het overwegend een bacteriële infectie is, is de behandeling ervan eenvoudig: een antibioticum voorschrijven. Het is momenteel echter een uitdaging om de juiste antibioticabehandeling te bieden die voor elke patiënt effectief is. Voor een evidence-based antibioticabeslissing wordt het patiëntmonster naar een microbiologisch lab gestuurd en worden de resultaten na twee dagen verkregen. ShanX Medtech ontwikkelt een apparaat dat bij de arts kan worden gebruikt en binnen een dienst van de arts resultaten kan leveren.

Voor de verdere ontwikkeling van deze interventie is een team van zeer gemotiveerde en bekwame mensen nodig. ShanX Medtech is daarom op zoek naar de volgende teamleden:

Op dit moment staan drie instapfuncties open, dus als je geïnteresseerd bent: solliciteer!

ShanX is bezig met het uitbreiden van het team en ze zijn op zoek naar het volgende teamlid dat met hen mee wil gaan in hun avonturen. Meer specifiek zijn ze op zoek naar drie entry level teamleden op het gebied van microbiologie (2x) en productontwikkeling (microfluidics). Houd de deadlines voor inzendingen in de gaten en laten we hopen jou aan boord te krijgen!

Voor meer informatie: https://shanxmedtech.com/general/three-entry-level-positions-open/

Ben je op zoek naar kantoorruimte bij een zeer innovatieve startup hub, neem dan contact op met Jesper Beerens van Twice: j.beerens@twice.nl, 06-15 28 41 34, en neem een kijkje op de website: https://www.twice.nl/nl/gebouwen/alpha.