De plek voor (tech) starters! Klik hier voor ons aanbod in ALPHA

Staat jouw bedrijf al op de kaart in Brainport Connect?

bp connect

Als ondernemer in Brainport sta je er niet alleen voor. Connect brengt je gericht in contact met andere ondernemers uit de regio die antwoord op jouw vragen hebben of die jouw hulp kunnen gebruiken. Je krijgt suggesties voor interessante matches en ontvangt informatie die relevant is voor jou. Via Connect breid je je netwerk eenvoudig uit met gelijkgestemde ondernemers die elkaar iets gunnen.

In Brainport bestaan duizenden bedrijven in de hightech en maakindustrie. Maar wie zijn dat precies? En nog belangrijker, wat doen ze en in welke sector? Het is lastig om daar snel een overzicht van te krijgen. Hoe vind je namelijk het juiste bedrijf als jij een vraag hebt? En, welk bedrijf kan jouw kennis, ervaring of product goed gebruiken? Brainport wil dit graag samenbrengen op een online platform en heeft daarom Connect ontwikkeld. 

Samenwerking in de regio

In Connect vind je de bedrijven en organisaties die Brainport Eindhoven sterker maken. Het platform is ontwikkeld door Brainport Development, de economische ontwikkelingsmaatschappij van Brainport Eindhoven. Het doel van het platform is om de samenwerking tussen de spelers in de regio te versterken, doordat alle partijen op het platform kunnen aangeven wat ze te bieden hebben, maar ook waar ze hulp bij kunnen gebruiken.

Waarom meedoen?

Door jezelf op de kaart te zetten, van elkaar te leren, van elkaars kennis en kracht gebruik te maken werken we samen aan een sterker Brainport Eindhoven. Als bedrijven en organisaties goed op de kaart komen te staan, kan de rest van de wereld zien wat hier gebeurt. Dit heeft een aantrekkingskracht voor investeerders, talent en bedrijven.

Hoe werkt het?

Connect is een online platform waar jij jouw bedrijf op de kaart van Brainport kunt zetten. Een gratis en onafhankelijke online plek waar je in een paar stappen je profiel inricht. Vervolgens brengt Connect jou doelgericht en automatisch in contact met andere ondernemers. Van Brainport Development ontvang je suggesties voor interessante matches, en relevante informatie en uitnodigingen gebaseerd op jouw vraag in Connect.

Meld je nu aan

Jouw bedrijf is actief in de hightech en maakindustrie in de Brainport regio. In slechts een paar stappen meld je je aan op Connect.
Maak jij jezelf zichtbaar als onderdeel van Brainport?