De plek voor (tech) starters! Klik hier voor ons aanbod in ALPHA

Uitbreiding kantoren Twice hub Alpha (met 20%) op de TU/e campus

plattegrond Alpha

Uitbreiding kantoren Twice hub Alpha (met 20%) op de TU/e campus in Eindhoven.

Twice gaat haar hub Alpha op de TU/e campus uitbreiden met 17 kantoorruimtes op de tweede verdieping van het gebouw. De hub in het voormalige IPO gebouw van de TU is bedoeld voor startups die gelieerd zijn aan de TU/e. 

Twice biedt een ecosysteem van gerelateerde bedrijven, diensten en events, waarmee huurders hun groei kunnen versnellen. De kantoorruimtes variëren in grootte van 14 m2 tot 29 m2 en worden ongemeubileerd opgeleverd. Er zijn kantoren te huur vanaf € 162,- per maand. De huurders kunnen verder gebruik maken van de gemeenschappelijke faciliteiten op de andere verdiepingen.

Op de 1e verdieping is The Gate gevestigd, het startersloket voor start ups binnen Eindhoven, waar je met al je vragen over vestiging terecht kunt! De nieuwe ruimtes zijn beschikbaar vanaf 1 februari.

Dus ben je op zoek naar een hippe, nieuwe starterswerkplek op de TU/e Campus, dan kun je voor meer informatie of de verhuurmogelijkheden contact opnemen met Emiel Westerhof of Jesper Beerens van Twice Eindhoven, via telefoonnummer +31 (0)40 851 65 65.