Services

Twice biedt naast huisvesting ook verschillende andere services en diensten aan om onze huurders altijd van dienst te kunnen zijn en daar waar mogelijk te kunnen ontzorgen.

  • In hub Alpha bieden we een start up kantoor aan, waar je tegen een zeer aantrekkelijk tarief, maar wel onder een aantal specifieke voorwaarden terecht kunt als je net opstart met je bedrijf. Kijk hier voor de mogelijkheden.
  • Ook hebben we een zogenaamde vaste werkplek, waar je al wel een werkplek op een van onze locaties hebt, en deze deelt met een aantal andere collega-bedrijven.
  • Verder hebben we een virtueel kantoor, voor huurders die al een vestigingsadres nodig hebben en daarna fysiek doorgroeien in een van onze kantoorgebouwen.
  • In onze Workplace Vitality Hub kun je deelnemen aan vitaliteits- en leefbaarheidsonderzoeken voor en samen met aansprekende partners als TNO en Imec. Hierbij kun je gebruik maken van de (kantoor & test)ruimte in de Workplace Vitality Hub, zodat je gelijkgestemden, onderzoekers en partners op een laagdrempelige manier kunt ontmoeten.
  • Ook kun je via ons gemakkelijk kantoormeubilair huren bij KATO, zodat je niet tegen hoge opstartkosten oploopt bij de start van je bedrijf.

Mocht je nog behoefte hebben aan bepaalde andere diensten of services laat het ons dan weten! Via info@twice.nl kun je ons bereiken.