EY

As a startup, where do you want to end up?

Als jonge, snelgroeiende ondernemer heb je dagelijks met talloze nieuwe en uitdagende vraagstukken te maken. Met de expertise van EY in het begeleiden van snelgroeiende (technische) bedrijven en ons (inter)nationale netwerk, zijn wij ervan overtuigd dat wij een goede sparringpartner voor jou kunnen zijn, waar ter wereld jij ook in de toekomst van plan bent zaken te doen. In uitdagende tijden waarbij begrippen als efficiëntie, ontwikkeling en groei onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, beschikken wij over de kennis en ervaring die noodzakelijk is om de uitdagingen van start-ups en scale-ups te begrijpen. Wij willen deze kennis en ervaring graag inzetten om de kansen optimaal te benutten en een bijdrage te leveren aan juridische, accounting en fiscale uitdagingen. Door sparringpartner te zijn, willen wij jou helpen met de verdere groei, expansie en ontwikkeling van jouw onderneming.

Hiertoe organiseren wij met ingang van deze maand, op elke eerste maandag van de maand, inloopspreekuren en kun je met al jouw vragen met betrekking tot bijvoorbeeld administratie, omzetbelasting, jaarrekening, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, opzetten juridische en fiscale structuur, internationale fiscale vraagstukken, WBSO, innovatiebox en overige subsidies, geheel vrijblijvend bij ons terecht.

We zijn regelmatig aanwezig op locatie van hub Alpha, op de begane grond in het partnerkantoor:

Loop jij ook bij ons binnen? Wij kijken er in elk geval naar uit en kunnen niet wachten om jou verder vooruit te helpen!

Meer weten?
Neem een kijkje op onze website http://www.ey.nl

EY
EY