High Tech Campus Eindhoven

High Tech Campus Eindhoven

Turning technology into business

Kantoorruimte / Laboratorium / Bedrijfsruimte
βèta / Mμ

Werken en innoveren op de slimste vierkante km van Nederland? High Tech Campus Eindhoven (HTCE) biedt die mogelijkheid! Meer dan 150 bedrijven, instituten en zo’n 10.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers werken er aan de technologieën en producten van morgen.

Samenwerking en open innovatie

High Tech Campus Eindhoven behoort tot de 17% grootste science parks in de wereld en is door het Ministerie van Economische Zaken aangemerkt als ‘campus van nationaal belang’. Samenwerking en kennisdeling staan centraal binnen de Open Innovatie werkmethode op deze campus. Dit maakt de High Tech Campus de ideale plek voor jonge, innovatieve technologiebedrijven. Campusbedrijven delen kennis, kunde en R&D faciliteiten (zoals labs, cleanrooms en apparatuur) om sneller, beter en klantgerichter te kunnen innoveren.

Toegang tot alle faciliteiten van HTCE

Gevestigde bedrijven kunnen gebruik maken van de voorzieningen op de High Tech Campus, zoals zeer geavanceerde laboratoria en cleanrooms, een reliability center met mogelijkheden voor materiaalanalyse en het EMC laboratorium. Ook zijn er partnerships gestart met organisaties als het Holst Centre, Solliance en EIT ICT Labs, die ook gevestigd zijn op de campus. Vlakbij onze gebouwen ßèta en Mμ ligt ‘The Strip’ met diverse restaurants, een conferentiecentrum en een klein winkelcentrum met onder meer een supermarkt en een bank. Verder biedt de campus ruimte voor diverse sportvoorzieningen, recreatie en er is een kinderopvangcentrum aanwezig.

  • De slimste vierkante km van Europa
  • Meer dan 150 technologische bedrijven en instituten
  • Ruim 10.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers
  • Toegang tot high tech faciliteiten en expertise
  • Internationaal campus netwerk
  • Open innovatie op het gebied van samenwerking
  • Diverse voorzieningen op loopafstand (restaurants, kinderopvang, sportcentrum, etc.)
  • Nabij uitvalswegen (snelweg) en openbaar vervoer

 

High Tech Campus Eindhoven

De slimste vierkante kilometer van Europa

Meer informatie

Beschikbare gebouwen

Beschikbare ruimten

Kantoorruimte

Lees meer

Laboratorium

Lees meer