De plek voor (tech) starters! Klik hier voor ons aanbod in ALPHA

AKKA ECPM 1 juni 2020 live op High Tech Campus Eindhoven!

AKKA Excellence Center for Precision Mechanics Eindhoven

Als bekende speler in de markt van precisiemachinebouw opent AKKA deze week de deuren van het Excellence Center for Precision Mechanics (EPCM) in Nederland! 

AKKA opereert in de technologische voorhoede waar elektrotechniek en werktuigbouwkunde samenkomen met de digitale en verbonden wereld. Met name op het gebied van Manufacturing, Life Sciences & Food, Energy & Telco en Logistics & Transport. In Nederland richt het bedrijf zich op: 

  • Precisietechniek 
  • Thermische techniek en stromingsberekeningen
  • Stress en Materiaalvermoeidheid

Via ECPM biedt AKKA een breed scala aan diensten aan binnen Mechanical (precision) Design. Ook competenties als Electronic Design, Embedded Software solutions & services en digital solutions zijn beschikbaar. Alle beschikbare engineers zijn senioren op hun gebied. 

ECPM stelt vanuit de High Tech Campus Eindhoven de eerstelijns support lokaal beschikbaar. Projectteams zijn operationeel vanuit de vestigingen in Eindhoven en België. 

Wanneer de klant het wenst, kan AKKA ook offshore een vestiging inrichten. Door haar wereldwijde spreiding kan ze ook Rightshore diensten aanbieden in de hele regio. 

De bedoeling is om te starten met een breed aanbod in mechanica vanwege de sterke vraag uit de markt. Maar ook andere competenties (zoals embedded systemen en mechatronica) zijn direct beschikbaar.  

AKKA ECPM gaat op 1 juni 2020 live op High Tech Campus Eindhoven!