De plek voor (tech) starters! Klik hier voor ons aanbod in ALPHA

IOT, blockchain en AI komen samen in Twinning!

Twice interieur BrainbloC

Artikel in MT/Sprout: IOT, blockchain en AI komen in Twinning samen.

“In samenwerking met Twice Eindhoven – De Eindhovense incubator Twice wil in haar hub Twinning startups en scale-ups in IOT, blockchain en AI voor het bouwen van een ecosysteem. Er is nog ruimte voor bedrijven om zich aan te sluiten. “Met het koppelen van deze drie technologieën ontstaat een goede digitale lopende band voor administratieve processen. “

Twice huisvest jonge bedrijven en biedt een inspirerende omgeving op de Technische Universiteit Eindhoven Campus en op de High Tech Campus voor startups en scale-ups in innovatie op vlakken als research & development, productontwikkeling, lifetech, new energy, (bio)chemie of op medisch vlak. Verdeeld over zes locaties en met het doel om in de regio Eindhoven een netwerk te bouwen en samen sneller te groeien. De aandeelhouders van Twice zijn TU Eindhoven, gemeente Eindhoven, Brainport Development, de BOM en de Rabobank.

In 2021 begon Twice binnen het gebouw Twinning het ‘BrainBloC’ lab waar startups in IOT, blockchain en AI huisvesten voor het bouwen van een ecosysteem. “We zagen de trend dat startups die in blockchain actief zijn uit de regio vertrokken naar de randstad. Dat vonden we zonde”, zegt Jesper Beerens (23), accountmanager new business bij Twice. Hij is verantwoordelijk voor het aantrekken en het op weg helpen van nieuwe bedrijven.”

Lees hier verder: “IOT, blockchain en AI komen in Twinning samen” | MT/Sprout (mtsprout.nl)

Jesper Beerens (TWICE)