De plek voor (tech) starters! Klik hier voor ons aanbod in ALPHA

Money Meets Ideas Eindhoven – Op 11 februari opnieuw op de HTCE!

Handen van de robot

Rabobank en KplusV (www.kplusv.nl) organiseren op 11 februari in Eindhoven opnieuw een speciale editie van een Money Meets Ideas.

Tijdens dit event pitchen 5 innovatieve start-ups hun business case tegenover 30 – 40 informal investors. Tijdens dit evenement krijgen snel groeiende innovatieve ondernemingen de kans om in contact te komen met ervaren informal investors. Deze informal investors bieden naast kapitaal ook kennis en kunde en helpen op deze manier bij de groeiontwikkelingen van een onderneming.

Zij zijn daarom op zoek naar snel groeiende innovatieve start-ups die aan de volgende criteria voldoen:
Innovatieve bedrijven die:
• Gevestigd zijn in de Brainport regio;
• Een duidelijk business model hebben met een onderscheidend vermogen;
• Een goed uitgedacht go-to-market plan hebben;
• Een kapitaalbehoefte hebben van € 100.000 – € 1,5 miljoen;
• Een sterk management team hebben.

Aanmelden
Voldoet jouw onderneming aan de bovengenoemde criteria en wil je in aanmerking komen voor het evenement? Verstuur dan je pitch deck en financials naar moneymeetsideas@kplusv.nl. De selectieronde eindigt 30 januari. KplusV is in het traject verantwoordelijk voor de beoordeling van de ondernemingen en neemt contact met je op na de aanmelding. In totaal worden er 5 ondernemingen geselecteerd om hun idee te pitchen. Het pitch deck dient in ieder geval de volgende onderwerpen te bevatten: je expertise, concurrentie, marktomvang, business model, validatie, reeds geïnvesteerd kapitaal, financials en de financieringsvraag. Ondernemingen die geselecteerd worden om te pitchen op een Money Meets Ideas bijeenkomst betalen van te voren € 500,- en wanneer er een deal wordt gesloten wordt er 2% succesfee gerekend. KplusV begeleidt de geselecteerde ondernemers bij het vormgeven van de pitch.


Over Money Meets Ideas
Al meer dan 15 jaar organiseren KplusV en de Rabobank Money Meets Ideas bijeenkomsten op verschillende locaties in Nederland. Tijdens de bijeenkomsten krijgen innovatieve start-ups de kans om in contact te komen met private investeerders, klanten van de Rabobank. Deze zogenoemde informal investors zijn vermogende personen die, normaliter in ruil voor aandelenkapitaal, de ondernemingen (ten delen) voorzien in hun financieringsvraag. Naast de financiering zijn informal investors van toegevoegde waarde middels de kennis en het network dat zij kunnen bieden. Zodoende wordt er leveren zij een positieve bijdrage aan de groei van innovatieve start-ups. Kijk voor meer informatie op www.moneymeetsideas.nl.

BRON: https://https://moneymeetsideas.nl/eventbrite-event/money-meets-ideas-eindhoven-2/