De plek voor (tech) starters! Klik hier voor ons aanbod in ALPHA

Starnus Technology start in Alpha!

Logo Starnus Tech

Starnus Technology is een deep tech startup, voortgekomen uit het Apeiron Smart Systems studententeam van de TU/e, die zich richt op de ontwikkeling van de tweede generatie autonome mobiele robots voor het optimaliseren van binnenlands vrachtvervoer voor third party logistieke bedrijven. 

Na de markt te hebben bestudeerd en het concept te hebben gevalideerd, heeft Starnus Technology zijn eerste prototype gebouwd (from scratch) en de eerste autonoom rijdende software en UI applicatie zullen in de komende maanden worden afgerond. Parallel aan deze ontwikkelingen is Starnus Technology op zoek naar mogelijkheden voor deep tech funding, waarmee zij de eerste versie van hun launching product kunnen ontwikkelen. Daarnaast staat Starnus Technology altijd open voor potentiële co-development partners en mogelijkheden voor pilot tests.

Benieuwd naar de details of geïnteresseerd in een mogelijke samenwerking of investering? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de CEO van Starnus Technology: Khashayar Mansourizadeh (k.mansourizadeh@starnustech.com, 06 82272083). We komen graag in contact!

Vanwege het sociaal kapitaal initiatief van Twice, biedt Starnus Technology ook consultancy mogelijkheden voor studententeams (die een startup willen worden) of jonge startups met betrekking tot problemen waar ze tegenaan lopen. Met het netwerk en de ervaring, zal Starnus Technology hen proberen te helpen of anders doorverwijzen naar een geschikt persoon binnen hun netwerk. Dus mocht je vragen hebben, dan ben je van harte welkom in het kantoor van Starnus Technology op de tweede verdieping van Alpha Hub (2.33).

Ben je op zoek naar kantoorruimte bij een zeer innovatieve startup hub, neem dan contact op met Jesper Beerens van Twice: j.beerens@twice.nl, 06-15 28 41 34, en neem een kijkje op de website: https://lnkd.in/eMKh6t5e