De plek voor (tech) starters! Klik hier voor ons aanbod in ALPHA

Stay engaged!

Kelly

Wat hebben we een heftige periode achter de rug en wat staat ons nog een uitdaging te wachten.

Covid-19 heeft ons gedwongen onze strategieën te herzien en onszelf te herpositioneren voor de toekomst, ondanks de ontberingen in ons dagelijks leven. Maar het heeft ons ook laten zien hoe veerkrachtig, geduldig, creatief en flexibel we allemaal zijn! Bij Twice hebben we geleerd wat de echte waarde is van onze community en hebben we gezien dat onze bedrijven elkaar als nooit tevoren steunen.

Omdat we ons inzetten om deze Twice community nog meer te versterken en ervoor willen zorgen dat je er als Twice member optimaal van kunt profiteren, hebben we een nieuwe event- en community manager aangenomen. Mevrouw Kelly Huntjens gaat de komende maanden jullie behoeften verder onderzoeken en nieuwe mogelijkheden verkennen voor evenementen en de mogelijke ondersteuning in faciliteiten en services.

We staan ​​klaar om voor jullie virtuele, hybride en (hopelijk binnenkort weer) live-evenementen te organiseren met innovatieve inhoud, interessante ontmoetingen en verrassingen, maar dat kunnen we niet alleen. We horen heel graag jullie input of ideeën.

Je kunt ons helpen door het invullen van de online enquête die je binnenkort ontvangt. Proactief contact opnemen met Kelly via e-mail met je suggesties en/of vragen (events@twice.nl) mag natuurlijk ook altijd. 

Are you ready to stay engaged?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *