De plek voor (tech) starters! Klik hier voor ons aanbod in ALPHA

AGMAH’s AI brengt fabrieken in het Industrie 5.0 tijdperk

Agmah's AI brengt fabrieken in het industrie 5.0 tijdperk

AGMAH’s AI brengt fabrieken in het Industrie 5.0 tijdperk

START-UPS – AI verovert de wereld stormenderhand en fabrieken vormen daarop geen uitzondering. Deze startup heeft een AI-toolbox ontwikkeld om fabrieken slimmer te maken.

De volgende industriële revolutie staat voor de deur. Industrie 5.0 is klaar om de productie en fabricage vooruit te helpen, waarbij kunstmatige intelligentie (AI) de processen zal verbeteren. AGMAH heeft een toolbox ontwikkeld waarmee fabrieksmanagers, ingenieurs en operators gegevens kunnen verzamelen en bewerkingen kunnen instellen om de introductie ervan in productiefabrieken soepel te laten verlopen.

Het bedrijf is gevestigd in TWICE‘s Alpha gebouw op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven en heeft onlangs zijn product gelanceerd na maanden van onderzoek – en tientallen bezoeken aan fabrieken. In deze aflevering van de Start-up of the day serie vertellen de oprichters van AGMAH, Arpit Aggarwal en Ishaan Mahashabde, IO meer over hun bedrijf.

Lees hier het hele artikel in Innovation Origins: https://innovationorigins.com/nl/agmahs-ai-brengt-fabrieken-in-het-industrie-5-0-tijdperk/