De plek voor (tech) starters! Klik hier voor ons aanbod in ALPHA

BioTrip. Een gloednieuwe incubator die biotech startups ontwikkelt.

Biotrip achtergrond

BioTrip. Een gloednieuwe incubator die biotech startups ontwikkelt.

Wat ontbreekt er in Brainport, een regio die bekend staat om high-tech? Een bedrijf dat BIO-tech stimuleert. Dat is precies de missie van BioTrip, een incubator die zich bezighoudt met het samenbrengen van baanbrekende klinische wetenschappers van het Radboud Universitair Medisch Centrum en ondernemende ingenieurs van de TU/e om de volgende generatie immuno-farmaceutische oplossingen te ontwikkelen.

Door haar expertise op het gebied van intellectueel eigendom, financiering en geneesmiddelenontwikkeling zal BioTrip biotech start-ups creëren die de klinische testfase en uiteindelijk de markt moeten bereiken.

“We bezitten een uitgebreide portefeuille van innovatieve leverings- en platformtechnologie die als basis zal dienen voor minimaal twee startups, die we in de nabije toekomst zullen oprichten” zegt Professor Willem Mulder, Chief Technology Officer en mede-oprichter van BioTrip.

Tijdens de afronding van diverse overeenkomsten met nationale en internationale investeerders, heeft BioTrip nu een nieuw kantoor geopend in het Alpha gebouw, waar het bedrijf is begonnen met het inhuren van mensen die fulltime voor de incubator werken. BioTrip is nu officieel begonnen met het laten groeien van startups in de Brainport regio! Voor meer informatie: www.biotrip.nl.

Als je, net als Biotrip, geïnteresseerd bent in een inspirerende werkplek in Alpha, kijk dan op de website van Twice: https://www.twice.nl/nl/gebouwen/alpha of neem contact op met Jesper Beerens van Twice: j.beerens@twice.nl, 06-15 28 41 34.