De plek voor (tech) starters! Klik hier voor ons aanbod in ALPHA

De ALPHA Hub was echt BUZZING!

De ALPHA Hub was echt BUZZING

Op donderdag 16 mei opende de Alpha Hub haar deuren voor een nieuwe editie van Alpha Day, waar Twice, The Gate en andere Alpha Hub-partners hun krachten bundelden om de startup-community binnen het TU/e-ecosysteem samen te brengen.

Van inspirerende startup pitches tot boeiende gesprekken en netwerksessies, de energie in het Alpha gebouw was echt geweldig. We waren getuige van de kracht van de gemeenschap toen oprichters, investeerders en mentoren samenkwamen om ideeën uit te wisselen, connecties te smeden en elkaars ondernemerstraject te ondersteunen.

Dank aan iedereen die heeft deelgenomen aan Alpha Day 2024, waardoor het een onvergetelijke viering van innovatie en samenwerking binnen het TU/e-ecosysteem is geworden. Laten we het momentum vasthouden en innovatie, samenwerking en ondernemerschap blijven stimuleren binnen de Alpha Hub en op de hele campus. Samen geven we vorm aan de toekomst!

Dank aan alle Alpha huurders & partners, sponsors en het Alpha dag team: Charlotte van den Heuvel-Triantafyllidis, Jimmy Jaspers, Thijs Berkers, Cas Verstappen, en alle anderen die deze dag tot een succes hebben gemaakt!

Jesper Beerens, Marc Kuipers, Jeroen van Woerden, Bart van Grevenhof.

Supported by The Gate, BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij), EuFlex Technificent | powered by TU/e, @KIVI, Wedentify, Round One Ventures, LIOC Patents & Trademarks, EY, Deloitte, Rabobank en alle andere Alpha partners

Lees hier het artikel in Innovation Origins: https://innovationorigins.com/nl/het-wemelt-van-de-veelbelovende-tech-startups-in-het-alpha-gebouw-op-de-tue-campus/