De plek voor (tech) starters! Klik hier voor ons aanbod in ALPHA

Alltrons en The Inventors Company werken samen in hub Alpha!

Printplaat Bart van Overbeek

Alltrons en The Inventors Company werken samen in hub Alpha op het gebied van innovaties en gebruiken elkaars expertise om verder te komen met de ontwikkeling van hun eigen technische uitvindingen.

Willem Pennings van The Inventors Company vertelt over de door hen ontwikkelde beveiligde kapstok: de zogenaamde Kaplock. Hierdoor hang je zelf altijd veilig je jas in openbare ruimtes. Je pint een speciaal Kaplockmuntje bij de Muntenmaat en alleen deze past in de Kaplock. Hierdoor is ook het betaalsysteem gezekerd. Ook houden zij zich bezig met andere innovaties: armbandjes voor Rituals om stress te meten, camera’s om brand te voorspellen of accupacks voor speciale toepassingen.

Alltrons ontwikkelt drukgevoelige keyboards voor verschillende toepassingen in onder andere de gaming industrie. Daarnaast voert Alltrons hard- en software ontwikkelingswerkzaamheden uit voor bedrijven die zelf geen R&D capaciteit beschikbaar hebben. Voorbeelden van deze innovaties zijn GPS trackers, sensoren die mensen kunnen tellen, elektrische ovens, etc. Heel diverse toepassingen. Op dit moment heeft Alltrons 9 studenten in dienst vertelt Kayle Knops.

Samen werken Alltrons en The Inventors Company bijvoorbeeld aan een printplaat die gewichtsmetingen op zee kan doen door de bewegingen van de golven te neutraliseren.

Alltrons en The Inventors Company hebben beide voor hub Alpha gekozen vanwege de aanwezigheid van andere technische startende bedrijven (die in dezelfde opstartfase zitten), de netwerkmogelijkheden en de uitwisseling van contacten.

Voor meer informatie zie https://alltrons.com/ en https://theinventorscompany.com/. Ben je op zoek naar een leuke, betaalbare werkplek met gelijkgestemden op de TU/e Campus, neem dan een kijkje op de website van Twice: https://www.twice.nl/nl/gebouwen/alpha, of neem contact op met onze accountmanager Jesper Beerens: 06 – 15 28 41 34, j.beerens@twice.nl voor een rondleiding.

Voor meer informatie over de Kaplock: https://kaplock.nl/