De plek voor (tech) starters! Klik hier voor ons aanbod in ALPHA

Impressie Opening BrainBloC lab en Twinning

Bijeenkomst centrale hal

TWICE Eindhoven is in hub Twinning op de Technische Universiteit Eindhoven Campus gestart met een nieuw initiatief: BrainBloC. BrainBloC is een hele verdieping in onze hub Twinning waar start-ups en scale-ups zitten die de gemene deler IOT, blockchain en AI hebben.

Onlangs is de officiële opening van het BrainBloClab geweest op 12 april jl. Dankzij de vele deelnemers, sprekers, pitchers en standhouders is het evenement een groot succes geworden en wat ons betreft gaan we volgend jaar weer een blockchain, IOT of AI gerelateerd evenement organiseren.

We hebben een impressie van de dag gemaakt; deze is te bekijken en downloaden via de volgende link:
https://vimeo.com/705638956

Ben je nu zelf ook enthousiast geworden over deze nieuwe werkplek of het gebruik van ons lab, en denk je na over een nieuwe locatie: dan hebben we nog een aantal spiksplinternieuwe kantoorunits beschikbaar in een hightech omgeving met gelijkgestemden! Voor meer informatie of een bezichtiging kun je contact opnemen met Jesper Beerens, tel. 06-15284134, j.beerens@twice.nl.

Klik hier voor meer informatie over ons actuele aanbod in Twinning: https://www.twice.nl/nl/twinning-aanbod

Ben je al huurder van Twice maar wil je graag ambassadeur van deze nieuwe plek zijn door nieuwe huurders aan te dragen, dan hebben we een leuke beloning voor je! Hiervoor kun je ook contact opnemen met onze accountmanager Jesper Beerens! Op onze website www.twice.nl vind je ook informatie over onze andere hubs in Eindhoven.

BrainBloC, een nieuwe hotspot in Eindhoven!